luni, 20 aprilie 2009


DRUMSKILL SESSION PART 3


Dupa o scurta pauza dsk crew se intruneste pentru un nou event de data asta cu:

CYPHER [FOO | Bucuresti]
www.myspace.com/cyphergrooves

Amator de ritmuri rupte de cand se stie, in ianuarie 2004 Cypher a decis sa treaca de partea cealalta a platanelor, impartind audientei portii generoase de nu skool breakbeat.
Au urmat peste o suta de evenimente de toate marimile pe tot cuprinsul tarii, de la Iasi la Giurgiu si de la Timisoara la Vama Veche, precum si in Bulgaria si Moldova. De-a lungul ultimilor 5 ani a impartit scena cu nume precum Concord Dawn, Rennie Pilgrem, Technical Itch, Circuit Breaker, Bailey, Chase & Status, Journeyman, Shroombab, Pyro, Impulse sau Ben Mono.
Ocazional promoter si jurnalist muzical, a intrat recent in randurile producerilor si promite surprize cat cuprinde pentru anul 2009.



TECHLINE [URBAN KOMITET | Iasi]
www.myspace.com/techline

Probabil cel mai cunoscut reprezentant al scenei iesene, a trecut in spatele platanelor in 2005, de atunci activand in calitate de DJ si Promoter in cadrul Urban Komitet, al carei membru fondator este. Are la activ o lista impresionanta de party-uri de-a lungul intregii tari, alaturi de nume precum Calyx, State of Mind, Concord Dawn, Muffler, Ill Skillz sau Black Sun Empire, si o lista impresionanta de evenimente organizate impreuna cu Urban Komitet. Fan convins techstep si neurofunk, Techline abordeaza latura dura a drum'n bass-ului.


MC NERUB
[DSK]
www.myspace.com/mcnerub

Tânăr, după cum zic unele documente, MC Nerub este un producător şi "solist" de muzică hip-hop, născut şi crescut în oraşul Rădăuţi, jud. Suceava. A fost unul dintre cei care au încercat să pună Rădăuţiul cel puţin pe harta neoficială a muzicii din România chiar şi aşa, mârlăneşte, cu un marker.
Un oarecare renume şi l-a câştigat doar în zona Moldovei, printre ceilalţi artişti de hip-hop, prin intermediul a diverse colaborări şi concerte, în special în oraşul Suceava. De asemenea, a avut plăcerea de a colabora cu o trupă locală punk, pentru un proiect rapcore care este încă în atelier, solistul acestui trupe fiind invitat pe multe din piesele acestuia de-a lungul timpului şi dovedindu-şi apartenenţa la acest gen muzical.
În prezent, MC Nerub încearcă o subtilă colaborare cu producătorii de dnb ai oraşului Suceava, drum and bass-ul fiind unul dintre genurile muzicale care-l impresionează. Deci, se încearcă o integrare a acestuia în crew-ul Drumskill. Ce va ieşi din această colaborare veţi vedea începând cu concertul de pe 8 Mai.


BOBBU
[DSK]
www.myspace.com/bobbudsk

Bobbu sau cum ii zic prietenii Bobby, s-a nascut intr-unul din cele mai frumoase orase ale RO – Brasov. De mic a avut contact cu muzica, dar ultimul lucru care el si-l aminteste, este un concert Suie Paparude desfasurat acum cativa ani, de care a fost marcat. A ajuns de-a lungul timpului, mai exact cativa ani, sa-si creeze un renume pe plan local, in orasul in care locuieste in prezent – Suceava.
In 2007 apare un nou brand events pe scena suceveana DSK – Drumskill, el fiind membru fondator, devenind astfel oficial si promoter. Neoficial a contribuit la “miscarea generala a scenei locale” alaturi de membrii Midnights Community, prin toate serile si seriile de event-uri la care a ajutat si a luat parte.
Este un iubitor de muzica dnb, seturile sunt construite de subgenurile predominante – jump up si dancefloor, reprezinta “combinatia castigatoare” – ce anume castiga sau nu in cazul de fata, doar el stie(nu mi-a dat detalii despre).
[IguaneAvecLaQueue]

ANDRU [DSK]
www.myspace.com/andru0

In 2007 Andru si-a cumparat primul set de pick-up`uri,fiind dj`ul trupei Spiked Nachos.Dupa scurt timp a fost contactat de Bobbu,membru fondator DSK,care i-a cerut sa sa se alature crew-ului Drumskill, el fiind deja un fidel fan al drum`n`bass-ului. Impreuna au inceput sa organizeze event`uri locale si sa mixeze prin diferite orase ale tarii. Andru a inceput prin a mixa breakbeat,apoi a trecut la drum`n`bass ca in cele din urma sa se axene pe o latura mai moale al acestui sound - dubstep`ul.



VISUAL ACT BY
:

CZC [DGW | Iasi]
www.myspace.com/andreicozlac_art

Vj intr-o continua ascensiune, C.Z.C are deja un nume format in ceea ce priveste vizualurile si prezenta sa la evenimentele de muzica electronica, organizate de crew-urile din moldova (Iasi, Suceava, Botosani), dar totodata facandu-si prezenta simtita si in alte orase din tara (Bucuresti, Cluj, Bistrita,Timisoara) si din afara tarii (Totnes-Anglia). A colaborat cu crew-urile Drums.ro, Bt_breaks_society, Urban Komitet, Drumskills, B.H.C.B, Dharma Creative, Electronic Hunt si Infected Drums, sustinand cu visuale artisti locali, nationali dar si internationali (Lich, Souljah, Acidtech, Eddo, Zet, Muhaha, Bt_breaks, Kriotek, C9H13NO3, Weirdo, Bobbu, Andru, Enka, Techline, Madliqiud, Dray, Raizah, Dr.Dan, Snow, Bully, Vrt, Rancha, Monk, Psyon, Calyx, BulletProof, etc.)

GRAY [DSK]
http://www.myspace.com/gray__

OZ [DSK]
www.myspace.com/ozziemartzec

Vineri |8 mai |2009

Club VOX Suceava


Ora 22:00

10 lei pana in ora 00:00
15 lei dupa










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu